Connect Yachtbrokers is dealer
van Bente zeiljachten

BENTE Yachts is een jong en innoverende jachtbouwer dat slechts in 2015 werd opgericht door Alexander Vrolijk (zoon van het bekende ontwerpersduo Judel&Vrolijk). Inmiddels geniet BENTE van bekende faam van bijzondere zeiljachten op hoog niveau. In combinatie met de Duitse “Ja mentaliteit” maakt dit eigenzinnige merk een “headturner” in elke haven dat u aandoet.

Bente 24

Bente is een eigenzinnige boot die voornamelijk veel zeilboot is zonder te veel poespas eromheen. Dit maakt de boot als instapmodel zo aantrekkelijk, omdat de prijs zeer gunstig gehouden is. Compleet is de boot daardoor niet te noemen, want om wat basiscomfort te krijgen, zoals kussens, moet je ze in de optielijst aankruisen en lopen de kosten dus vanzelf op. Het is geen racemachine, maar vertoont wel trekjes ervan. Dat was dan ook de insteek van het ontwerpteam. Geen wedstrijdboot, maar een sportief jacht waar zeilers die niet aan te veel luxe gewend zijn prima mee op vakantie kunnen.

Overige documenten:
Binnenkort meer documenten

Bente 28

De 28BEN is de opvolger van de zeer succesvolle 24BEN.

Hierbij heeft BENTE nog meer naar de ervaringen van de 24BEN geluisterd, dit heeft geresulteerd in een sportieve 28 voeter met stahoogte onder de vaste dodger, royaal 2 persoons achterhut, open dubbel V-bed en vast kombuis en afsluitbare natte cel.

Overige documenten:
Binnenkort meer documenten

Bente 39

De 39BEN is een sportief zeiljacht met veel vernuftigheden. De vast dodger bied bescherming tegen de elementen en met het NKE navigatieapparatuur hoeft u nauwelijks nog achter het roer te staan.

De verhoging achter het stuurwiel geeft extra dimensie om over de dodger heen te kijken, onder zeil kijkt u erdoor of erlangs. De brede kuip word onderbroken door de vaste kuiptafel, onder zeil biedt deze een voetensteun.

Bij binnenkomst heeft u direct aan de rechterzijde de navigatietafel vanwaar u de autopilot kunt bedienen, deze zeilen in de gaten kunt houden en toch robuust zit.

Overige documenten:
Binnenkort meer documenten