Connect Yachtbrokers is dealer van Viko zeiljachten

Viko Yachts beschikt over ruim 30 jaar jachtbouw ervaring met meer dan 200 zeiljachten dat jaarlijks de werf verlaat. Zij zijn groot geworden door de zogenoemde trailersailors maar met de introductie van de S30 en S35 nemen zij ook nu toetreden op de kajuitjachten markt met zéér concurrerend geprijsde modellen.

Viko Yachts S21

De Viko S21 is gelanceerd in 2015 en is een sportieve zeiler met een ruime cockpit. Stahoogte in de cockpit is ca. 1.65m en is er een V-bed in de boeg en een dubbel persoons bed onder de kuip. Dankzij de afsluitbare toiletruimte geniet u van de luxe van een groter zeiljacht. De ontwerpers hebben met de bouw van de Viko S21 zich gericht op een sportief maar eenvoudige te hanteren zeiljacht te ontwikkelen en dat is gelukt!

Viko Yachts S26

De Viko S26 is het ideale zeiljacht voor de beginnende zeiler en/of de sportieve zeiler voor beperkte lengte. De S26 is ruim, comfortabel en geschikt voor weekenden of langer verblijf aanboord (in de natte cel is zelfs de mogelijkheid om te douchen.(ca 1.80m stahoogte) De kuip is ruim en is optioneel voorzien van een kuiptafel, de open spiegel geeft het een sportieve look en de vaste grootschoot is onder handbereik en tevens een voetensteun bij helling.

Viko Yachts S30

De Viko S30 is een geweldige zeiler voor zowel te cruisen als sportief te varen. Haar ruime kuip bied een aangename zit met eventueel wegneembare rugsteun en alles onder handbereik. Het interieur is fris en heeft diverse opbergmogelijkheden en voldoende zitruimte. De optioneel afsluitbare voorpunt bied privacy aan de gasten. De achterkajuit met opvallend groot bed is dwars geplaatst voor meer ruimte. Hier is ook een kast voor kleding en een opbergplank geplaatst.

Viko Yachts S35

Viko Yachts lanceert de S35 als nieuw vlaggenschip. Om met de huidige Viko Yachts eigenaren te kunnen meegroeien lanceert Viko Yachts nu de opvolger van de veel verkochte S30. De S35 is een sportief zeiljacht met (optioneel) dubbel stuurwiel en opklapbaar zwemplatform. De kuip is ergonomisch met de grootschoot onder handbereik van de stuurman. Onder de stuurmanzitjes is bevind zich de bakskist. Bij de 2-huts uitvoering is een diepe bakskist geplaatst aan stuurdboordzijde.