Start vaarseizoen 2024

Start vaarseizoen

Het nieuwe vaarseizoen word met BOOT Dusseldorf altijd weer ingeluid, na deze beurs zien wij weer een toename in bootkopers én verkopers. Over enkele maanden zullen de fanatieke watersporters weer het schip optuigen en/of te water gelaten worden.
Hierdoor is het per uitstek een goed moment om uw schip (online) aan te bieden. De toekomstige eigenaar heeft zo nog de tijd om het schip eigen te maken zoals stoffering, apparatuur, matrassen etc te bestellen voor de mooie zomerse dagen weer beginnen.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de huidige markt voor uw schip te bespreken. Dit kan eenvoudig via 0228-202030 of per email [email protected]

 

Voorspelling 2024 tov 2023

De markt komt weer tot rust, dit zien we met name in de 2e helft van 2023. De doorloopsnelheid neemt weer toe en we zien weer prijsverlagingen voor het eerst sinds 2020. Met name jonge werfgebouwde schepen blijven in trek (35-45voet van 2003>)
Wij verwachten dat nu die verkooppiek over zijn hoogtepunt heen is, dat er meer aanbod op de markt zal komen wat de prijzen weer onder druk zal zetten.

De (inter)nationale markt blijft onwijls populair in het Nederlandse aanbod met meer Skandinavische en Duitse kopers dan voorheen. Immers hebben wij veel zoetwater-schepen en weinig te lijden onder zon.

Wees de concurrentie voor en neem vandaag nog contact met ons op!

                                    Why Connect Yachtbrokers?
Hiswa Qualified Yachtbrokerage              No cure – No pay
Active on 50+ websites                                 Videotour
360º pictures                                                    Free market analyses
Sharp commisssion                                        4,9 star on Google Review

×

Wij staan graag voor u klaar via Whatsapp chat.

× Hoe kunnen wij u van dienst zijn?