Aangenaam kennismaken

Fijn dat u onze website bezoekt. Pim van Putten en Connect Yachtbrokers heten u van harte welkom.

U zoekt een jachtmakelaar die uw belangen op een integere manier behartigt. Goed met u communiceert en het gevoel dat meespeelt bij koop en verkoop van een jacht actief respecteert. Echte service voor een verrassend lage courtage. Waar heb je dat nog?

Dát is wat ik miste bij diverse watersportbedrijven waar ik in loondienst werkzaam was. Lopende band werk en nauwelijks echt contact met de koper of verkoper. Hierop is Connect Yachtbrokers de uitzondering, echte aandacht voor de klant en het schip, wij zijn het liefst zoveel mogelijk aan boord van onze schepen, dát is waar het om draait. Is het schip vies of muf? Dan zorgen wij ervoor dat we deze gereinigd hebben vóór de potentiële koper arriveert. De 1e indruk is belangrijk!

 

Wilt u uw jacht verkopen, dan helpen wij u graag uw jacht optimaal te presenteren. Het moet een nette indruk maken op foto en film, die wij voor uw verkoopadvertentie maken. Hierbij zetten wij onze drone in, zodat uw boot ook varend vanuit de lucht van alle kanten te zien is. Deze beelden vallen enorm op tussen al het overige aanbod.

Of u nu koopt of verkoopt, wij nemen uw zorgen weg en delen marktinformatie met u, waardoor wij op een eerlijke en open manier realistische verwachtingen bij u scheppen.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Enkhuizen.